SNS donira table dobrodošlice

Izvor: juGmedia, 21.Nov.2013, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS donira table dobrodošlice

LESKOVAC – Leskovački naprednjaci donirali su, pred nedeljne izbore u mesnim zajednicima, tri table na kojima se putnicima na ulazima u Leskovac želi dobrodošlica. Poklon je vredan 8.700 evra.

Lider naprednjaka i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izjavio je danas na konferenciji za novinare da je reč o novcu koji su prikupili članovi i prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << SNS, a table će biti postavljene na bojničkom i lebanskom putu i na starom delu autoputa kod Zelene zone.

On je tom prilikom govorio i o drugim aktivnostima i stranačkim donacijama u mesnim zajednicama. „Kao ozbiljna politička stranka trudili smo svojim aktivnostima da poboljšamo opšte uslove života u Leskovcu i okolini“, kazao je.

Reč je, uglavnom o popravci puteva, mobilijara, uređenju školskih dvorišta i sportskih terena, ali i o asfalitarnju puta kod Belog Brega sa 1,3 miliona dinara. U Leskovcu su, na primer sa 50 džakova cementa popravljene stepenice u Parku Devet Jugovića i sa 200 hiljada dinara zamenjena ograda oko Dečjeg dispanzera.

Lider leskovačkih naprednjaka je kazao da u nedelju 24. novembra očekuje „ubedljivu pobedu“ SNS-a u mesnim zajednicama i naglasio da će krajem ove godine biti održani stranački izbori na svim nivoima u Leskovcu.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.