SNS će 3. avgusta pokazati rezultat rada Vlade

Izvor: Beta, 13.Jul.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS će 3. avgusta pokazati rezultat rada Vlade

BEOGRAD, 13. jula 2014. (Beta) - SNS je u nedelju odlučila da 3. avgusta pokaže rezultat rada Vlade i uporedi ga s ekspozeom premijera Aleksandra Vučića, podnetim krajem aprila, na početku mandata.

"Doneli smo odluku da SNS 3. avgusta održi manifestaciju na kojoj će pokazati sve rezultate Vlade, jer je 4. avgusta 100 dana od kako je Vlada formirana", rekla je članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Maja Gojković koja je i i predsdnica Skupštine Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << />
"SNS kao cilj ima održanje mira i stabilnosti države. Posmatrali smo ukupnu situaciju u regionu i raspoloženje.., i utvrdili da je to prioritet", kazala je Gojković novinarima nakon sednice Presedništva SNS.

Maja Gojković je kazala da do rekonstrukcije Vlade Vojvodine može da dodje pod uslovom da Demokratska stranka (DS) ne bude deo takve Vlade.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SNS 3. avgusta prikazuje rezultat rada Vlade

Izvor: Radio 021, 13.Jul.2014

SNS je odlučila da 3. avgusta pokaže rezultat rada Vlade i uporedi ga s ekspozeom premijera Aleksandra Vučića, podnetim krajem aprila, na početku mandata.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.