SNS: Zloupotrebe u privatizaciji

Izvor: RTS, 15.Jan.2012, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Zloupotrebe u privatizaciji

Odgovornost za zloupotrebe u privatizacijama mora da bude utvrđena, ona leži u vrhovima vlasti, rekao je funkcioner SNS-a Marko Đurić.

Srpska napredna stranka poručila je da mora da bude utvrđena odgovornost za zlouptrebe u privatizacijama, kao i da će nakon smene aktuelne vlasti biti krivično gonjeni i procesuirani oni koji su odgovorni za "razaranje srpske ekonomije".

"Odgovornost za zlouotrebe u privatizacijama mora da bude utvrđena, odgovornost leži >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u samim vrhovima vlasti", rekao je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić na konferenciji za novinare održanoj ispred Direkcije nacionalne službe za zapošljavanje.

Đurić je kao "katastrofalan" rezultat ekonomske politike aktuelne vlasti naveo i to što je za tri i po godine, koliko postoji sadašnja Vlada, nezaposlenost porasla za oko 30 odsto.

"Od 2002. do danas uništeno je više od 65 odsto privatizovanih firmi. U tom procesu bez posla ostalo je više od 800.000 industrijskih radnika. Odgovorni za to sede u vrhu vlasti u Srbiji", naveo je Đurić.

Đurić je rekao da SNS ima kapacitet da na narednim izborima dovede do promene vlasti i istakao da će prioritet te stranke biti da obezbedi što više posla za građane.

"Nećemo praviti nikakav kompromis sa političkom poslovnom klasom, osnovni cilj SNS-a je da demontira tu klasu koja razara Srbiju", poručio je Đurić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Utvrditi odgovornost za zloupotrebe u privatizaciji (VIDEO)

Izvor: S media, 15.Jan.2012

Srpska napredna stranka (SNS) poručila je danas da mora da bude utvrdjena odgovornost za zlouptrebe u privatizacijama, kao i da će nakon smene aktuelne vlasti biti krivično gonjeni i procesuirani oni koji su odgovorni za "razaranje srpske ekonomije"...Odluka o kandidatu SNS za premijera 23. januara...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.