SNS: Zahvalnost Leskovčanima za podršku Vučiću

Izvor: juGmedia, 11.Mar.2017, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Zahvalnost Leskovčanima za podršku Vučiću

Leskovački naprednjaci zahvalili su se danas sugrađanima koji su sinoć po kiši došli na miting predsedničkog kanidata Aleksandra Vučića, i istovremeno se izvinili svima koji nisu mogli da uđu u halu SRC-a.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac zahvaljuju se svim građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koji su u petak, 10. marta, došli na miting Srpske napredne strane i na taj način dali podršku Aleksandru Vučiću, predsedničkom kandidatu SNS-a.

Veliki broj okupljenih pristalica i simpatizera potvrđuje odlučnost građana da podrže Srpsku naprednu stranku u borbi za bržu, jaču i bolju Srbiju.

Koristimo priliku da se izvinimo svima koji nisu mogli da uđu u Halu SRC „Dubočica“.

Zahvaljujemo se i koalicionim partnerima koji su nam i ovog puta pružili neophodnu podršku i uz pomoć kojih smo pokazali našu želju da zadržimo Srbiju na pravom putu“.

(kraj)
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.