SNS: Zaharijev ne poštuje Srbiju

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2016, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Zaharijev ne poštuje Srbiju

Nakon što je RIK odbacio izbornu listu Vladimira Zaharijeva zbog falsifikovanog pečata, a potom i njegovih sumnji da mu je neko namerno zamenio potpise, lokalni SNS osudio je njegove izjave uz tvrdnju da se “u zloupotrebi” predstavio kao žrtva.

Bosilegradski naprednjaci tvrde da se Zaharijev u ovoj kriminalnoj stvari krije se iza naroda i manjine tvrdeći “da nekom smeta u Srbiji”. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Navikao je on da godinama vodi ovakvu politiku, ne poštujući državu, zakone i institucije, na šta smo mi javno ukazivali - kažu iz SNS-a.

Oni ocenjuju da je ovo bio pokušaj još jedne zloupotrebe Vladimira Zahrijeva  „kako bi se dočepao imuniteta i izbegao odgovornost  i pokušao da se još jednom stavi iznad zakona", okrivljujući opet nekog, samo što, kako navode, u ovom trenutku ni on ne zna kog.

Sramno je što on, kao predsednik Nacionalnog saveta bugarske nacionalne manjine, upravo preko manjinske stranke čiji je on osnivač, a koju je nazvao "To smo mi" pokušao da preko falsifikata stigne do cilja. Naime, nismo mi Bugari falsifikatori, već je to jedna grupa ljudi predvođena Zaharijevim koja je navikla da krši zakone ove države - navodi se u saopštenju koje je potpisala Nevenka Kostadinov, predsednica SNS-a u Bosilegradu.

Podsetimo, RIK je odbacio listu “To smo mi - prirodni pokret” jer je utvrđeno da je, od oko 11.000 potpisa, najmanje 4.000 overeno lažnim pečatom Prvog osnovnog suda u Beogradu koji se više ne koristi, nakon čega je Zaharijev rekao da sumnja da mu je neko podmetnuo lažni pečat “jer nekom smeta u Srbiji”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.