SNS: Vlast je razorila srpsku privredu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jan.2012, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Vlast je razorila srpsku privredu

Srpska napredna stranka poručila je da mora da bude utvrđena odgovornost za zlouptrebe u privatizacijama, kao i da će nakon smene aktuelne vlasti biti krivično gonjeni i procesuirani oni koji su odgovorni za "razaranje srpske ekonomije".

"Odgovornost za zlouotrebe u privatizacijama mora da bude utvrđena, odgovornost leži u samim vrhovima vlasti", kazao je član GO Srpske napredne stranke Marko Đurić.

Đurić je kao "katastrofalan" rezultat ekonomske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << politike aktuelne vlasti naveo i to što je za tri ipo godine, koliko postoji sadašnja Vlada, nezaposlenost porasla za oko 30 odsto.

"Od 2002 do danas uništeno je više od 65 odsto privatizovanih firmi... U tom procesu bez posla je ostalo više od 800.000 industrijskih radnika. Odgovorni za to sede u vrhu vlasti u Srbiji", kazao je Đurić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.