SNS: Vlada u zakonskom roku, ali ne u ponoć kao DOS-ovska

Izvor: RTS, 07.Jul.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Vlada u zakonskom roku, ali ne u ponoć kao DOS-ovska

Srpska napredna stranka istakla je da će Vlada Republike Srbije biti formirana u zakonskom roku, i sasvim sigurno ne u ponoć, kako su praktikovali novi-stari DOS-ovci.
Vlada i u svom tehničkom mandatu, u svakom trenutku, vodi računa o interesima svih građana Srbije, niže uspehe kako na međunarodnom, tako i na ekonomskom planu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što je za opozicione politikante ostala zauvek misaona imenica, navedeno je u saopštenju.Srpska napredna stranka napominje da joj je "mnogo žao što Bojan Pajtić, predvodnik lažnih demokrata, oseća veliku nervozu u ovom trenutku, jer i dalje ne zna kada će se brčakti na moru i obnoviti svoj bakarni ten".
"Istovremeno, izražavamo zadovoljstvo što građani Srbije vide i na ovom primeru da politikanti iz novog DOS-a, razni Pajtići, Tadići, Živkovići, Radulovići, Sande, Obradovići, i svi ostali lezilebovići nemaju ništa preče u svojoj agendi od planiranja godišnjih odmora, jer su se očigledno umorili od bujice kreiranja lažnih afera i pokušaja obmane građana", navela je SNS.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS: Vlada u roku, ali ne kao novi-stari Dosovci

Izvor: B92, 07.Jul.2016

Beograd -- Srpska napredna stranka istakla je da će Vlada biti formirana u zakonskom roku i sasvim sigurno ne u ponoć, “kako su praktikovali novi-stari Dosovci”...“Vlada i u svom tehničkom mandatu, u svakom trenutku, vodi računa o interesima svih građana Srbije, niže uspehe kako na međunarodnom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.