SNS: U Srbiji pravni sistem jednak za sve

Izvor: RTS, 22.Avg.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: U Srbiji pravni sistem jednak za sve

Srpska napredna stranka saopštila je da je u Srbiji uspostavljen pravni sistem "jednak za sve", posle "rasula" koje je iza sebe ostavila Demokratska stranka.
Odgovarajući na optužbe DS-a, SNS je navela da je u Srbiji uspostavljen pravni sistem jednak za sve, što je bilo veoma teško posle rasula u svim oblastima društva koje je DS ostavio zasobom.
DS je optužila ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srpsku naprednu stranku da već petu godinu zaredom vodi propagandnu kampanju u kojoj DS optužuje za kriminal i korupciju, a da pritom niko od nekadašnjih čelnika Novog Sada i Vojvodine iz te stranke nije osuđen za korupciju i slična krivična dela
"Demokratska stranka i njeni članovi, dakle, nisu u sukobu sa zakonom, već sa monstruoznim režimom, koji napada, vređa i kleveće svakog ko se usudi da mu se suprotstavi i kaže istinu. Tek će se, međutim, videti kako će sa zakonom proći sadašnji gradski i pokrajinski čelnici, kada padnu s vlasti", naveo je DS u saopštenju za javnost.
SNS stranka je navela da, za razliku od DS-a, oni ne vladaju "kriznim štabovima, formiranim u kafanama i privatnim stanovima, a instruisanim od strane inostranih sponzora sumnjivog porekla kapitala".
SNS je DS nazvao "strankom na izdisaju".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.