SNS:Tri godine postojanja i izborni program

Izvor: Studio B, 29.Okt.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS:Tri godine postojanja i izborni program

Srpska napredna stranka obeležava u Nišu tri godine rada i počinje predstavljanja programa u susret narednim izborima, u znaku poruke zamenika predsednika stranke Aleksandra Vučića "i Kosovo i Metohija i evropska budućnost Srbije".

"Nemamo pravo da se odreknemo ni našeg Kosva i Metohije, ni evropske budućnosti Srbije", rekao je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << obraćajući se pristalicama u niškoj hali "Čair".

Srpska napredna stranka, prema njegovoj najavi, od danas počinje predstavljanje izbornog programa, od kojih očekuju promene i bolji život građana.

"Onih koji žele promene je mnogo više nego onih koji žele status kvo. Ti koji žele da sve ostane po starom braniće svoje pozicije zbog toga da bi mogli da nastave da pljačkaju narod, a dugi žele promene da bi odbranili svoju slobodu", rekao je Vučić i dodao da SNS mora da pobedi zarad buducnosti Srbije.

Dolazak lidera naprednjaka pratila je muzika iz filma "Roki" i himna Bože pravde.

Manifestaciji prisustvuju predstavnici koalicionih partnera SNS, Nove Srbije, Pokreta Snaga Srbije i Pokreta socijalista, kao i Demokratksae stranke Srbije i PUPS-a.

Među zvanicama su i predstavnici diplomatskog kora.

Ambasador Rusije Aleksandar Konuzin i predstavnici kubanske i kineske ambasade pozdravljeni su ovacijama, a predstavnici ambasada SAD, Nemačke i Crne Gore su izviždani.

Vucicć je zatražio od pristalica da "pokažu gostoprimstvo" i da pozdrave još jednom predstavnike svih zemalja koji su došle na skup, što su oni i učinili.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.