SNS: Smena Dejana Čokića nije politička, već borba protiv kriminala i korupcije

Izvor: Studio B, 16.Jun.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Smena Dejana Čokića nije politička, već borba protiv kriminala i korupcije

Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograd saopštio je da Demokratska stranka lažima, kako se navodi, u vezi sa smenom korumpiranog predsednika opštine Mladenovac, pokušava da sakrije istinu od javnosti.

Dosadašnji predsednik opštine Mladenovac smenjen je jer je Agencija za borbu protiv korupcije utvrdila da je zloupotrebio položaj i da ne može više da obavlja javnu funkciju, navodi se u saopštenju..
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
„Zapanjeni smo činjenicom da Demokratska stranka, kojoj su usta puna nezavisnih institucija, ne poštuje odluku jedne od najvažnijih, Agencije za borbu protiv korupcije, kada ne odgovara njenom članu koji je uhvaćen u zloupotrebi službenog položaja. Zato pozivamo Demokratsku stranke da ne obmanjuje javnost lažnim optužbama o otmicama odbornika i pritiscima. Prava istina je da je sednica na kojoj je smenjen Dejan Čokić zakazana u skladu sa poslovnikom i zakonom. Prava istina je da je upravo Demokratska stranka vršila pritisak na odbornike koji su želeli da glasaju za smenu Čokića", navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske Napredne stranke.

Smena Dejana Čokića, dodaje se, nije politička, već je borba protiv kriminala i korupcije i stvar poštovanja zakona i odluke Agencije za borbu protiv korupcije.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.