SNS:Pretučeni aktivisti naprednjaka

Izvor: B92, 20.Apr.2012, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS:Pretučeni aktivisti naprednjaka

Beograd -- Srpska napredna stranka saopštila je da su napadnuta dvojica njenih aktivista na Vračaru i da su hitno prebačeni u Urgentni centar.

Kako se navodi u saopštenju SNS, njih su napali "nasilnici koji podržavaju aktuelnu vlast".

Incident se, tvrdi SNS, dogodio oko 14 časova u ulici Maksima Gorkog na opštini Vračar kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "naočigled velikog broja prolaznika, grupa mladića s leđa, uz psovke i uvrede, fizički napala dvojicu aktivista Srpske napredne stranke".

"U trenutku kada su Z.M. i M.B., noseći reklamni materijal 'Vučić za Beograd', u majicama 'Pokrenimo Srbiju', na trenutak zastali pored obližnje prodavnice, osetili su snažne udarce po glavi i leđima, nakon čega su izgubili svest i pali na zemlju, prema rečima očevidaca", navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, policija je izvršila uviđaj i uzela izjave očevidaca, dok su Z.M. i M.B. hitno prebačeni u Urgentni centar gde će im biti ukazana pomoć.

SNS takođe poziva nadležne organe da u što kraćem roku identifikuju počinioce tog napada.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.