SNS: Postali smo neprijatelj broj jedan

Izvor: Blic, 28.Jun.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Postali smo neprijatelj broj jedan

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je vlast SNS proglasila za državnog neprijatelja broj jedan.

"Mi nismo ni državni neprijatelji, ni narodni neprijatelji. Državni i narodni neprijatelji su oni koji su razorili ekonomiju ove zemlje, ukidaju demokratiju i oni koji bi po svaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << cenu i na svaki način da spreče promene u zemlji", rekao je Vučić.

Zamenik predsednika SNS ocenio je da izjave predstavnika vlasti govore o tome

da su se strahovito uplašili za svoje pozicije, da po svaku cenu žele da sačuvaju fotelje i pozicije i da su spremni da se služe svim sredstvima kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Reči koje izgovaraju predstavnici vlasti su, prema Vučićevim rečima, veoma opasne, jer je cilj SNS mirna tranzicija vlasti i stvaranje pristojne i normalne Srbije.

Vučić je pozvao vlast "da ni na koji način ne izaziva sukobe na ulicama i ne pokušava da spreči legitimne i demokratke promene".

"Upozoravamo ih da, kada izgube izbore, slučajno ne pokušavaju da kradu i pljačkaju kao što su pokušali na Voždovcu", rekao je Vučić.

On je upitao gradsku vlast u Beogradu koliko je do sada koštala izgradnja mosta na Adi Ciganliji sa pristupnim saobraćajnicama. SNS ima dokumenta koja govore da je do sada izgradnja mosta na Adi koštala 404 miliona i 960 hiljada evra, naveo je Vučić.

Povezane vesti: Vučić: Vlast će pokušati da izazove nerede na mitingu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: SNS nije državni neprijatelj

Izvor: B92, 28.Jun.2011

Beograd -- Vlast je SNS proglasila da državnog neprijatelja broj jedan, smatra zamenik predsednika ove stranke Aleksandar Vučić...Vučić je ocenio da izjave predstavnika vlasti govore o tome da su se strahovito uplašili za svoje pozicije, da po svaku cenu žele da sačuvaju fotelje i pozicije..."Mi...

Nastavak na B92...

SNS: Za režim smo državni neprijatelj

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jun.2011

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je vlast SNS proglasila da državnog neprijatelja broj jedan..."Mi nismo ni državni neprijatelji, ni narodni neprijatelji. Državni i narodni neprijatelji su oni koji su razorili ekonomiju ove zemlje, ukidaju demokratiju i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.