SNS: Pajtiću koliko si puta vodio sednice Vlade Vojvodine?

Izvor: Press, 15.Avg.2014, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtiću koliko si puta vodio sednice Vlade Vojvodine?

DS je ranije danas da je njeno insistiranje na analizi ugovora sa Etihadom i kritika da je taj posao štetan po Srbiju isključivo motivisano zaštitom interesa građana.


 
Pre toga je SNS, reagujući na izjavu Pajtića da objavljeni ugovor sa Etihadom svedoči da je DS bila u pravu kada je rekla da je taj ugovor izrazito štetan za Srbiju, saopštila da demokrate ne mogu da se naviknu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na "činjenicu da konačno neka vlada radi u interesu srpskih firmi, srpske privrede i građna Srbije"., za razliku od njih, koji su pljačkali i uništavali sve što je državno, puneći svoje džepove, kupujući limuzine i raskošne vile".

U tom saopštenju SNS se navodi da su građani Srbije videli kako smo prošli sa Pajtićevim Miletom Jerkovićem, a videli su i kako kompanija "Etihad" ulaže, i kako će, od gubitaške firme, konačno da napravi profitabilnu firmu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.