SNS: Pajtić u pravu

Izvor: RTS, 21.Dec.2014, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić u pravu

Srpska napredna stranka saopštila je da je predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić u pravu kada kaže da građani treba da veruju zdravom razumu i svojim očima.

U saopštenju SNS-a navodi se da građani posebno treba da veruju Pajtićevoj "četrnaestogodišnjoj vladavini, koja se produžila u najgoru i najcrnju agoniju koju je neko mogao da zamisli", prenosi Tanjug.

"Pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za 14 godina ništa nije bio sposoban da uradi, tako i ljudi treba da se odnose prema njemu", navodi se u saopštenju.

SNS je reagovao na izjavu Bojana Pajtića u Mionici, koji je, komentarišući izjavu lidera naprednjaka da će 2015. godina doneti boljitak, rekao da građani ne treba da veruju ni premijeru Aleksandru Vučiću, ni DS-u, već svojim očima i zdravom razumu.

Dodao je da "jedino u čemu je Aleksandar Vučić dosledan, jeste da nam svakih pola godine obećava da će za šest mesci biti bolje".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.