SNS: Pajtić sposoban samo da uništi Vojvodinu

Izvor: Mondo, 13.Dec.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić sposoban samo da uništi Vojvodinu

Srpska napredna stranka ocenila je da je lider DS i vojvođanski premijer Bojan Pajtić "po ko zna koji put pokazao da je sposoban samo za beskorisne stvari".

Foto: Ilustracija MONDO

Naprednjaci navode i da Pajtićev posao nije "da se bavi patetičnim jadikovkama, krađom, obmanama i lažima".

"Srpska napredna stranka saopštava da je, na žalost svih građana Vojvodine, Bojan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pajtić, po ko zna koji put, pokazao da je sposoban samo za beskorisne stvari, i ni za šta drugo", navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci tvrde da je Pajtić, za 14 godina vladanja Vojvodinom, pokazao da je sposoban da uništi nekada najbogatiju regiju u Srbiji, opljačka Razvojnu banku Vojvodine, Fond za razvoj, i ko zna šta još.

Prema njihovoj oceni, jedino do čega je stalo Pajtiću je da sačuva premijersku fotelju, "kako bi nastavio da se bogati pljačkajući građane Vojvodine, i to sa jedva šest odsto podrške".

"Podsećamo šefa vojvođanskog režima, Pajtića, da njegov posao nije da se bavi patetičnim jadikovkama, krađom, obmanama i lažima, iako je to jedino što zna, a pitamo ga kada će da se seti da ode do svoje kancelarije u pokrajinskoj vladi i učini makar jednu stvar u korist građana Vojvodine?", zaključili su naprednjaci.

Ranije danas, Pajtić je na sednici Glavnog odbora DS rekao da poslanici te stranke u republičkom parlamentu neće glasati za novi budžet, ne zato što su opoziciona stranka, već zato što je restriktivan i gura zemlju u recesiju.

Predsednik DS-a je ocenio i da aktuelna vlada govori o reformama, ali da je reč o pogrešnim merama fiskalne konsolidacije koje su dovele da "munjevito gurnu nizbrdo kamen koji smo mukotrpno 20 godina gurali uzbrdo".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.