SNS: Pajtić i DS su najveća sramota Srbije

Izvor: Studio B, 24.Mar.2016, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić i DS su najveća sramota Srbije

Srpska napredna stranka saopštila je danas da su Demokratska stranka i njen lider Bojan Pajtić najveća sramota Srbije i svih građana koji u njoj žive.

Na ovaj način SNS je reagovala na saopštenje DS u kojem ta stranka tvrdi da je premijer Aleksandar Vučić zloupotrebio obeležavanje godišnjice NATO bombardovanja u predizborne svrhe.

"Pajtić je sa svojim saradnicima i danas pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da ne postoji ništa bitnije za Demokratsku stranku od mržnje prema Aleksandru Vučiću i SNS, i da nisu u stanju da budu dostojanstveni čak ni u danu kada cela Srbija tuguje i odaje počast svim žrtvama bombardovanja", saopštila je SNS.

DS je prethodno saopštila da bi Vučić, "pošto je danas zloupotrebio užasan zločin i tragediju u Varvarinu u predizborne svrhe, sutra trebalo da organizuje pres konferenciju sa svojim najznačajnijim savetnikom Tonijem Blerom".

"Javnost Srbije opravdano interesuje zašto je od sedam milijardi stanovnika ove planete Vučić izabrao baš Blera za savetnika, ali i kakvi su rezultati te prisne i srdačne saradnje", navela je DS u saopštenju.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

SNS: DS sramota Srbije i njenih građana

Izvor: B92, 24.Mar.2016

Beograd -- Srpska napredna stranka saopštila je da su Demokratska stranka i njen lider Bojan Pajtić najveća sramota Srbije i svih građana koji u njoj žive..."Pajtić je sa svojim saradnicima i danas pokazao da ne postoji ništa bitnije za Demokratsku stranku od mržnje prema Aleksandru Vučiću...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.