SNS: Pajtić garant propasti DS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2012, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić garant propasti DS

BEOGRAD -

Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je danas da je potpredsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić slika i prilika DS, "biznismen i tajkun na čelu pokrajinske Vlade Vojvodine, čovek koji je razorio Fond za kapitalna ulaganja, Razvojnu banku Vojvodine i budućnost građana Vojvodine".

Reagujući na Pajtićevu izjavu da će katastrofalni rezultati Vlade Srbije vratiti DS na vlast, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SNS u saopštenju ističe da on na najbolji mogući način pokazuje da DS u Vojvodini više ne može ni da sanja o podršci kakvu uživaju "naprednjaci".

Prema oceni SNS, Pajtić ne samo na nivou Srbije, već ni na nivou Vojvodine, nikad više neće biti ono što je bio – "neprikosnoveni tajkun i propagator uskostranačkih interesa DS".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DS: Gnusne laži SNS o Pajtiću

Izvor: Blic, 07.Nov.2012

Demokratska stranka danas je najoštrije osudila, kako je istakla, "sramno saopštenje Srpske napredne stranke (SNS) u kojem je iznet niz optužbi i kleveta na račun predsednika Vlade Vojvodine i potpredsednika DS Bojana Pajtića" i naglasila da oni otvoreno pokazuje nameru SNS da se najgnusnijim lažima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.