SNS: Pajtić da kaže kada će vratiti novac

Izvor: B92, 27.Jul.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić da kaže kada će vratiti novac

SNS pozvala je predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića "da kaže građanima kada će da vrati otete narodne pare iz Razvojne banke Vojvodine".

"Ne čudi nas panika u redovima Demokratske stranke kada se pomenu izborna volja građana i pokrajinski i lokalni izbori, jer su i oni svesni da njihov stranački šef i šef pokrajinskog režima, Bojan Pajtić, nikada ništa nije uradio u korist građana", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci su zamolili Pajtića, "da makar jednom sedne u fotelju, za koju se grčevito bori, i napiše otvoreno pismo u kome će objasniti građanima kako je uspeo da opljačka Vojvodinu".

"Pozivamo Bojana Pajtića da, umesto što gubi vreme na sunčanju, konačno kaže građanima kada će da vrati otete narodne pare iz Razvojne banke Vojvodine i svih opljačkanih fondova", navodi se u saopštenju naprednjaka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.