SNS: Opštinski odbor Palilula nastavlja sa humanitarnim akcijama (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 12.Jan.2014, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Opštinski odbor Palilula nastavlja sa humanitarnim akcijama (VIDEO)

Veliki broj žitelja opštine Palilula je na granici siromaštva. Od ukupnog broja ljudi prijavljenih Centru za socijalni rad „ Sveti Sava“ u Nišu, gotovo 70 odsto je sa područja Palilule. Zbog toga će se i u ovoj godini nastaviti sa raznim humanitarnim akcijama, rekao je prilikom dodele novogodišnjih paketića deci iz socijalno ugroženih porodica, predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Palilula, Boban Džunić.

Deda Mraz nasmejao je više od 200 mališana sa područja opštine Palilula. To je samo jedna od raznih humanitarnih akcija Opštinskog odbora SNS-a, koje će se, kao i u prošloj, sprovoditi i u 2014 .
Džunić dodaje da se pored ovakvih akcija, za najugroženije sa područja Palilule sprovodi još nekoliko, među kojima će i ove godine centralno mesto zauzeti finansijska pomoć porodicama sa teško obolelom decom.
 
 

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Podijeljeni novogodišnji paketići

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jan.2014

PALE - Povodom Pravoslavne nove godine danas su predstavnici Opštinskog odbora SNSD-a Pale uručili 50 novogodišnjih paketića djeci iz porodica lošijeg imovinskog stanja sa područja ove opštine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.