SNS: Nikolić kandidat za predsednika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2012, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Nikolić kandidat za predsednika

BEOGRAD -

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić je kandidat te partije za predsednika Srbije, saopštila je danas SNS.

Srbiji je potreban predsednik koji će jednako voditi računa o svim njenim građanima, a ne, kao što je to bio slučaj do sad, stranački predsednik koji brine samo o svojim i interesima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stranačkih kolega, navodi se u saopštenju.

Posao predsednika države i Vlade Srbije je da svim građanima obezbede institucionalne okvire za više radnih mesta i adekvatne uslove života, da naša deca ne moraju da odlaze iz zemlje jer u njoj ne mogu da osiguraju golu egzistenciju, saopštila je SNS.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.