SNS: Kritika LSV sramna i licemerna

Izvor: Akter, 13.Sep.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Kritika LSV sramna i licemerna

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu ocenio je danas da su kritike Lige socijaldemokrata Vojvodine na račun vlasti u tom gradu sramne i licemerne, navodeći da su za tri godine uspeli da poprave situaciju i saniraju greške prethodnika

"Za razliku od demokrata i njihovih satelita, koji vlast vide kao kolač koji što pre treba podeliti, Srpska napredna stranka je za tri godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << koliko vodi gradsku administraciju, uspela da dovede komunalni sistem pred potpunu konsolidaciju, firme koje su demokrate zajedno sa svojom satelitima dovele do propasti, danas posluju sa dobitkom i novac iz sopstvenih prihoda koriste za unapređenje kvaliteta usluga i razvoj", navodi se u saopštenju GO SNS.

Dodali su da su osim sređivanja situacije u komunanom sektoru uspeli da smanje liste čekanja za upis dece u vrtiće, otvore nove i adaptiraju postojeće škole i vrtiće, kao i da su na "pragu otvaranja najveće investicije, koja bi trebalo samo u početku da zaposli 500 građana".

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) oštro je ranije danas kritikovala aktuelnu gradsku vlast u Novom Sadu, ocenjujući da glavni grad Vojvodine u poslednje tri godine neprestano propada.

"Treću godišnjicu ove gradske vlasti Novi Sad dočekuje na kolenima, u težem stanju nego ikada. Kao i prethodne dve godine, i danas je jasno da su lagali obećavajući investicije, departizaciju, nekakve promene i napredak grada, a Novi Sad je još siromašniji i još propaliji", navela je LSV u saopštenju za javnost.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

SNS: Saopštenje LSV-a sramno i licemerno

Izvor: B92, 13.Sep.2015

Gradski odbor SNS u Novom Sadu saopštio je da je saopštenje Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) krajnje sramno i licemerno...U saopštenju se navodi da oni koji su bili u koaliciji sa "najvećim lopovima, koji su pomagali demokratama da razore i upropaste Vojvodinu i Novi Sad" danas daju sebi za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.