SNS: Kompletna vlada da ode

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 14.Feb.2011, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Kompletna vlada da ode

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) smatra da se samo vanrednim parlamentarnim izborima može doći do suštinskih promena u zemlji i da građane ne zanimaju marketinške promene u vladi.

Funkcioner SNS Nikola Selaković  je na konferenciji za novinare rekao da građane Srbije ne intersuju marketinške promene, koje aktulena vlast nudi, kao ni svađe u vrhu koalicije oko odgovornosti za teško stanje u kome se država nalazi.

"Odgovornost za katastrofalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << stanje snose svi članovi vlade, naročite oni koju u njoj vode glavnu reč. Vlada se kao tim bira, po tom principu fukncioniše i kao tim treba da ode", rekao je Selaković.

On je podsetio da SNS još nije dobila odgovore na pitanja koja su upućena predstavnicima vlasti 5. februara sa mitinga dela opozicije, koji je predvodila ta stranka.

"Dali smo im razuman rok da odgovore. Svako žmurenje pred tim legitimnim zahtevima predstavlja odraz neodgovornosti vlasti prema građanima", rekao je funkcioner SNS-a.

Selaković je podsetio da će tu stranku sutra posetiti deligacija EU na čelu sa zamenikom generalnog direktora za proširenje EU Stefanom Saninom, sa kojim će o aktuelnim dešavanjima u zemlji i evrointegacijama Srbije razgovarati lider SNS Tomislav Nikolić i njegov zamenik Aleksandar Vučić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.