SNS:Ko štiti Pajtića i Pajtićeve kumove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2015, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS:Ko štiti Pajtića i Pajtićeve kumove

Srpska napredna stranka zatražila je danas od nadležnih državnih organa da "konačno kažu građanima ko štiti Bojana Pajtića i njegove kumove Igora Pavličića i Dušana Elezovića, kao i sve kriminalce iz Pajtićevog bliskog okruženja".

"Zahtevamo da se građanima nedvosmisleno kaže ko sprečava da se procesuiraju sva krivična dela političko-tajkunsko-mafijaškog lobija, koja su izvršena pod palicom šefa vojvođanskog režima - pljačku Razvojne banke Vojvodine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Fonda za razvoj i svih pokrajinskih fondova, pljačkanje dece sa posebnim potrebama, pljačkanje izbeglica, pljačkanje socijalno ugroženih građana, pljačkanje unesrećenih u poplavama..", navodi se u saopštenju SNS.

Ta stranka takođe traži da se građanima odmah jasno kaže zašto su, kako navodi, Bojan Pajtić i njegovi kumovi i prijatelji jači od zakona, i ko je ta osoba koja štiti Pajtićeve i lopovluke funkcionera Demokratske stranke od 2000. godine.

SNS u saopštenju navodi i da se slaže da nadležni državni organi ispitaju i sve okolnosti i lica, koje traži Demokratska stranka.

Demokratska stranka pozvala je ranije danas nadležne državne organe da ispitaju poslovanje nekoliko firmi koje dovodi u vezu sa direktorom Elektromreža Srbije Nikolom Petrovićem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SNS: Ko štiti Pajtića, Pajtićeve kumove i prijatelje?

Izvor: Blic, 11.Okt.2015

Srpska napredna stranka zatražila je danas od nadležnih državnih organa da "konačno kažu građanima ko štiti Bojana Pajtića i njegove kumove Igora Pavličića i Dušana Elezovića, kao i sve kriminalce iz Pajtićevog bliskog okruženja"...- Zahtevamo da se građanima nedvosmisleno kaže ko sprečava...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.