SNS: Kako su u Srbiji svi osiromaili, a samo se Đilas obogatio?

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2012, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Kako su u Srbiji svi osiromaili, a samo se Đilas obogatio?

Srpska napredna stranka (SNS) ukazala je u subotu, povodom kritika koje je na račun nove vlasti uputio lider demokrata Dragan Đilas, da je prethodna vlast "počistila državnu kasu i devastirala Srbiju".

Da odgovorimo na pitanje iz naslova - na primer, Dragan Đilas je mogao da prenosi gajbice i tako se obogati...  

"Srpska napredna stranka pita Dragana Đilasa kako ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << obraza i smelosti da osporava rad sadašnje vlasti, kada je stranka čiji je lider, a do skora zamenik predsednika, godinama devastirala Srbiju i bogatila se na račun građana", navodi se u saopštenju SNS-a.

Naprednjaci su upitali "i kako je moguće da su u Srbiji svi siromašni, a da je jedino Dragan Đilas uspeo da se obogati i stekne firme, agencije, vile, četvrtinu reklamnog prostora u javnom servisu i ko zna šta još?"

"Jedino čime se hvali jeste rukovođenje Beogradom, a upravo u glavnom gradu situacija nikad nije bila gora zahvaljujući biznismenu i menadžeru Draganu Đilasu koji je stavio omču oko vrata građanima, zadužujući nas kreditima koje će vraćati i naši unuci", poručili su iz SNS-a

Navodi se da, bez kamata na osnovu kredita koji su podignuti od kada je Đilas gradonačelnik, Beograđani duguju više od pola milijarde evra.

SNS se pita i zašto Dragan Đilas nikad nije objasnio kako su uvećavane fakture kod nabavki radnih mašina za Beogradski vodovod i kanalizaciju, koliko je koštao most preko Ade sa pristupnim saobraćajnicama, a koliko održavanje španskih tramvaja.

"Nismo čuli ni kako je na rekonstrukciji Bulevara kralja Aleksandra pobedila firma koja je ponudila za trećinu višu cenu, čime su Beograđani oštećeni za 650 miliona dinara, a kamoli priznanje da ima vlasništvo u 'Presu'", navodi se u saopštenju SNS-a.

SNS Đilasa optužuje i za kontrolu medija preko kojih je predstavljao "iskrivljenu stvarnost'

Naprednjaci su upozorili "i da je skandal sa uvođenjem "Bus plusa" i dodatno uništavanje Gradskog saobraćajnog preduzeća dovelo u rizik da u narednim godinama možda i ne bude gradskog prevoza".

"Za to vreme čak su i saradnici Dragana Đilasa uspeli sebi da kupe džipove koji vrede više od plate koju za ceo život ne može da zaradi građanin naše države. Toliko o uspešnom delovanju Dragana Đilasa u Beogradu", dodaje se u saopštenju.

Napominje se i da "SNS, uprkos onima koji napadaju zalaganja čestitih ljudi, daje najdublju i najiskreniju podršku Vladi Republike Srbije i predsedniku Tomislavu Nikoliću u naporima da od Srbije stvore zdravu, uređenu, modernu i poštenu državu".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naprednjaci o DS-u: Prethodna vlast počistila kasu

Izvor: NaDlanu.com, 08.Dec.2012

Srpska napredna stranka (SNS) je, povodom kritika koje je na račun nove vlasti uputio lider demokrata Dragan Đilas, ukazala da je prethodna vlast "počistila državnu kasu i devastirala Srbiju"... "Srpska napredna stranka pita Dragana DJilasa kako ima obraza i smelosti da osporava rad sadašnje vlasti,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.