SNS: Jeremićevi aktivisti napali aktivistkinje SNS-a

Izvor: RTS, 17.Mar.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Jeremićevi aktivisti napali aktivistkinje SNS-a

Srpska napredna stranka saopštila je da su aktivisti Vuka Jeremića napali aktivistkinje SNS-a u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, pretili im i vređali ih.
Aktivistkinje opštinskog odbora SNS-a sa Starog grada su, kako se navodi u saopštenju, aktivistima Vuka Jeremića rekle da su "sramni njihovi pokušaji izazivanja nereda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i da takvi banditi nikada neće vladati Srbijom".
Poručile su im, prenosi SNS, da ih se ne plaše, "ni njih, niti braće Burgija, niti svih kriminalaca iz Jeremićevog štaba".
SNS navodi da su aktivisti te stranke u poslednjih mesec dana više od 20 puta fizički napadnuti, da su njihovi članovi psovani i vređani, te da su kamenovane stranačke prostorije SNS-a.
"SNS najoštrije osuđuje ove kukavičke i sramne napade i poziva nadležne državne organe da odmah reaguju i kazne počinioce", navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.