SNS: Jeremić u Trebinju blati Srbiju

Izvor: B92, 10.Feb.2017, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Jeremić u Trebinju blati Srbiju

Beograd -- SNS je saopštila da je budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić, nakon debakla koji je doživeo gde god se pojavio, otišao u Trebinje.

Kako se navodi, Jeremić je otišao u Trebinje da s Dejanom Jovićem, savetnikom bivšeg predsednika Hrvatske Ive Josipovića, priča sve najgore o Srbiji.

U saopštenju, koje je potpisao potpredsednik GO SNS Milenko Jovanov, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da Jeremić nigde gde je išao nije uspeo da skupi više od 50 ljudi zainteresovanih da slušaju njegove, kako se navodi, laži i frustracije.

"Jeremić je pokazao da je za malo tapšanja po ramenu od strane hrvatskih političara spreman da pljuje po Srbiji, a da istovremeno ne kaže ni jednu jedinu lošu reč o tome što se u državi njegovih prijatelja - Hrvatskoj, podižu spomenici ustaškim zlikovcima", navodi se u saopštenju.

Upravo zato, ističu iz SNS, Jeremić nije nikakav patriotski kandidat, nego prevarant, koji će sutra, samo ako bude bio u prilici, nastaviti politiku onih koji su isključivo Srbiju optuživali za sve i svašta i proglašavali je krivom za sve šta im padne na pamet.

"Najzad, Jeremić je poslednji koji uopšte i ima prava da ocenjuje stanje u Srbiji, jer je dokazao da ga je za Srbiju briga manje nego za lanjski sneg i da se Srbije seti samo kada su mu potrebni fotelja ili pare", poručili su iz SNS.

Jeremić je, zajedno s profesorima Dejanom Jovićem i Zoranom Krstićem, učestvovao u panelu na temu „Evropa na raskršću: kriza i budućnost evropskog identiteta“ u Trebinju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.