SNS: Janković učestvovao u pravljenju lažnih afera

Izvor: Mondo, 18.Mar.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Janković učestvovao u pravljenju lažnih afera

Srpska napredna stranka saopštila je da je danas svim građanima jasno da je Saša Janković sve vreme direktno učestvovao u pravljenju lažnih afera i u organizaciji političkih protesta protiv Aleksandra Vučića.

Foto: sns

Kako se navodi u saopštenju SNS-a, Janković je to činio sa jednim jedinim ciljem - >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da on sedne u neku od visokih državnih fotelja i nastavi da radi po nalogu određenih službi, “koje su sve samo ne srpske".

"Saša Janković, koji se prepodne šeta sa separatistom Odžićem, svojim bliskim saradnikom koji se zalaže za nezavisnu Vojvodinu, a Republiku Srpsku naziva genocidnom tvorevinom, nastavio je poslepodne šetnju po Beogradu šireći svoje laži, lične frustracije i bes, jer njemu i njegovim nalogodavcima očigledno ne ide po planu - koliko god se trudili, nikako ne uspevaju da prevare građane i izazovu haos i nemire u Srbiji", ističe SNS.

Janković: Ovde je sve počelo, ovde će se završiti!

U saopštenju se ukazuje da Janković, “bivši lažni zaštitnik građana, lažni legalista", čiji najbliži saradnici žele Vučiću metak u čelo, a građane koji podržavaju Vučića žele da obese na bandere, ni danas nije odgovorio na pitanje kada će porodica Gojković saznati kako je ubijen Predrag Gojković i odakle barutne čestice na njegovim rukama.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SNS: Sada je svim građanima jasno kakav je prevarant i lažov Saša Janković

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2017

Srpska napredna stranka saopštila je da je sada razotkriveno da je Saša Janković sve vreme direktno učestvovao u pravljenju lažnih afera i u organizaciji političkih protesta protiv Aleksandra Vučića..Srpska napredna stranka uputila je danas odgovor Saši Jankoviću. Saopštenje prenosimo u celini:.."Srpska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.