SNS: Infrastrukturu grade mafijaši ?

Izvor: S media, 10.Avg.2010, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Infrastrukturu grade mafijaši ?

Iz redova naprednjaka i danas dolaze oštre ocene politike vladajuće većine, i to ovoga puta usmerene baš na izgradnju infrastrukture, odnosno Koridora 10.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da infrastrukturne radove u Srbiji "kontrolišu pojedine gupe za koje bi neki rekli da su mafijaške".

"Infrastrukturne radove u zemlji kontrolišu pojedine grupe, za koje će neki reči da su mafijaške, mada mi još nismo spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tako da ih nazovemo", rekao je Vučić i novinarima pokazao kartu Srbije na kojoj su različitim bojama označeni regioni koje te grupe navodno kontrolišu.

Na konferenciji za novinare, on je pokazao i navodne ugovore o troškovima za održavanje puteva, ističući da su to dokazi da "vlast troši novac bez kontrole, dajući poslove ljudima bliskim strankama na vlasti".

Govoreći o izgradnji puteva, Vučić je naveo da deo Koridor 10 kod Dimitrovgrada, koji je danas obišao predsednik Tadić, neće biti gotov u predviđenom roku zato što još uvek nije raspisan teneder za izgradnju tunela, predviđenih projektom, za koje će izvođač radova imati rok od tri godine.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.