SNS:  Građani Vojvodine žele promene

Izvor: RTS, 12.Apr.2013, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Građani Vojvodine žele promene

Srpska napredna stranka pozvala premijera Vojvodine Bojana Pajtića da podnese ostavku i time "omogući stvaranje političke stabilnosti i mira u Vojvodini".

Srpska napredna stranka ocenila je, posle protesta, da su građani Vojvodine pokazali svoju pravu volju i želju za promenama koje niko ne može da zaustavi. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Danas se jasno videlo koliko su bile besmislene laži i pretnje Demokratske stranke", navodi se u saopštenju SNS.

U toj stranci navode da i pored toga što se na današnjem protestnom skupu "okupilo više od 30.000 građana, nije bilo nijednog jedinog incidenta, nijednog razbijenog prozora, spaljivanja zastava, već su pristojni gradjani Vojvodine iskazali svoju jasnu volju za izborima na pokrajinskom nivou".

SNS je ponovo pozvala predsednika vojvođanske vlade Bojana Pajtića da posle današnjeg mirnog, dostojanstvenog i veličanstvenog skupa i rezultata svih opštinskih i pokrajinskih izbora u poslednjih šest meseci, na kojima je DS "katastrofalno poražena, podnese ostavku i omogući stvaranje političke stabilnosti i mira u Vojvodini".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.