SNS: Funkcioneri DS nisu u stanju da kažu ni dobar dan, a da ne slažu nešto o SNS i Vučiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Funkcioneri DS nisu u stanju da kažu ni "dobar dan", a da ne slažu nešto o SNS i Vučiću

Srpska napredna stranka saopštava da funkcioneri Demokratske stranke, u nedostatku političkog programa ili bilo kakve ideje, nisu u stanju ni da kažu „dobar dan“, a da istovremeno ne napadnu državu Srbiju, ili ne slažu nešto o Aleksandru Vučiću i SNS

Srpska napredna stranka izdala je saopštenje za javnost koje vam prenosimo u celini:

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST/ 08.06.2017. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
.

Kao što je dokazano da su sami ispisivali grafite „Smrt Pajtiću“, kidnapovali sopstvene odbornike, izmišljali afere o reketiranju i prisluškivanju, i ko zna šta još, a za sve to optuživali SNS, tako i danas u borbi za presto na opozicionom bloku, koja se vodi između političkih „giganata“ Šutanovca, Jankovića, Rodića, Živkovića, Jeremića, Obradovića, za koje se ne zna ko je veći lažov i prevarant, pišu besmislena saopštenja u kojima tvrde da je opet neko kriv za to što jedni drugima rade.

Oni za vreme čije vladavine su razorene sve institucije sada su našli da udaraju na srpsku policiju koja je bezbroj puta dokazala svoju profesionalnost i nepristrasnost, i to iz krajnje bizarnog razloga - samo da bi se pojavili u medijima i pokušali da uberu jeftin politički poen.

Verujemo da će srpska policija, kao i uvek do sada, pokazati svoju zavidnu efikasnost i profesionalnost i da će otkriti ko je kome od pomenutih političkih giganata ovoga puta smestio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.