SNS: Đilas ruši srpskog seljaka

Izvor: RTS, 22.Feb.2013, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Đilas ruši srpskog seljaka

Srpska Vlada je preduzimala i preduzeće sve mere da zaštiti zdravlje građana, saopštila je Srpska napredna stranka i ocenila da Dragan Đilas namerno ruši srpskog seljaka, srpskog domaćina i srpsku poljoprivredu.

Srpska napredna stranka saopštila je da je vlada preduzela sve mere da zaštiti zdravlje građana i poručila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lideru demokrata Draganu Đilasu da podnese ostavku kako zbog "svog kriminalno-političkog delovanja i enormnog bogaćenja, ali isto tako i zbog neodgovornog i po državu štetnog ponašanja".

Đilas je pozvao ministra poljoprivrede Gorana Kneževića da podnese ostavku zbog toga što je od građana Srbije krio informacije o štetnosti mleka.

"SNS smatra da je Dragan Đilas najveći politikantski licemer na srpskoj političkoj sceni, koji ne samo da ne vodi računa o zdravlju građana Srbije, već namerno ruši srpskog seljaka, srpskog domaćina i srpsku poljoprivredu", navodi se u saopštenju naprednjaka.

U njemu se dodaje i da, ako neko u ovoj zemlji treba da podnese ostavku, to je Đilas i "poneko od njegovih preostalih malobrojnih podanika".

"Srpska vlada je preduzimala i preduzeće sve mere da zaštiti zdravlje građana, ali kancer srpskog društva i srpske države svakako nije Goran Knežević, već Dragan Đilas", zakljčuje se u saopštenju SNS.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS: Đilas ruši srpskog seljaka

Izvor: RTS, 22.Feb.2013

Srpska Vlada preduzimala i preduzeće sve mere da zaštiti zdravlje građana, saopštila Srpska napredna stranka i ocenila da Dragan Đilas namerno ruši srpskog seljaka, srpskog domaćina i srpsku poljoprivredu...Srpska napredna stranka saopštila je da je vlada preduzela sve mere da zaštiti zdravlje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.