SNS:Đilas miljama daleko iza Vučića

Izvor: B92, 03.Sep.2013, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS:Đilas miljama daleko iza Vučića

Beograd -- Odbornička grupa SNS u Skupštini Beograda smatra da do promene vlasti u Beogradu mora doći, ali će odluku o tome doneti Aleksandar Vučić i Ivica Dačić.

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić izjavio je danas da mora doći do smene vlasti u glavnom gradu, a gradonačelniku Draganu Đilasu je, povodom optužbi na račun SNS za uvođenje diktature, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poručio da ima ozbiljne probleme, manjak rezultata i da je "miljama iza Aleksandra Vučića".

Jovičić je, komentarišući Đilasovo današnje istupanje, rekao da su optužbe za diktaturu zapravo autoprojekcija, jer je način na koji Đilas rukovodi i svojom strankom i Beogradom upravo - diktatura. "Đilas je miljama iza Aleksandra Vučića", ocenio je Jovičić.

On je rekao da gradonačelnik nema rezultate, da je Beograd postao biro za zapošljavanje kadrova DS i da je ponašanje gradonačelnika "histerično".

Jovičić ne vidi zašto, kako je rekao, nekom smeta najava prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića da neće biti zaštićenih u istragama, i zašto je problem da se ispita "najveći medijski tajkun koji ima bogatstvo kao budžet grada Beograda". On je istakao da će biti istraženi svi koji su na neki način načinili štetu građanima Srbije, a ako među njima bude i predstavnika SNS, i oni će, rekao je, biti procesuirani.

Prema njergovim rečima, odbornička grupa SNS u Skupštini grada Beograda smatra da mora da dođe do promene vlasti u glavnom gradu, a o čemu će biti reči na najvišem nivou, odnosno o tome će razgovarati lideri naprednjaka i SPS, Aleksandar Vučić i Ivica Dačić.

Jovičić je ponovio da je SNS za promenu vlasti u Beogradu, jer je Demokratska stranka odavno prestala da radi u interesu Beograđana. "Postoji klima na obe strane da su promene neophodne i da je (Dragan) Đilas razorio Beograd", rekao je Jovičić.

Na pitanje kakav je stav PUPS-a o promenama u glavnom gradu, Jovičić je rekao da je PUPS u koaliciji sa SPS i da je na socijalistima da "urazume svoje koalicione partnere". "Sačekaćemo SPS", rekao je Jovičić, napominjući da je vreme da Beograd krene putem modernizacije.

Upitan da prokomentariše predlog Đilasa da gradonačelnike treba neposredno da biraju građani, Jovičić je rekao da Đilas ima kreativne ideje, ali u možda pogrešno vreme za njega samog. Đilas, primetio je, nije imao dovoljno hrabrosti da bude nosilac izborne liste za lokalne izbore u Zemunu, jer je strahovao, opravdano, da bi u tom slučaju ostvario lošiji rezultat od onoga koji je DS postigao u toj opštini.

Pre SNS konferenciju za novinare imao je lider DS i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, a šta je on rekao možete pročitati u posebnoj vesti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Đilas se ponaša histerično

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Sep.2013

Odbornička grupa Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda smatra da do promene vlasti u Beogradu mora doći, ali će odluku o tome doneti Aleksandar Vučić i Ivica Dačić, rekao je danas šef odborničke grupe SNS Aleksandar Jovičić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SNS: Đilas ima problem, miljama je iza Vučića

Izvor: Blic, 03.Sep.2013

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić izjavio je danas da mora doći do smene vlasti u glavnom gradu, a gradonačelniku Draganu Đilasu je, povodom optužbi na račun SNS za uvodjenje diktature, poručio da ima ozbiljne probleme, manjak rezultata i da je "miljama iza Aleksandra...

Nastavak na Blic...

SNS: Đilas razorio Beograd

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2013

Odbornička grupa Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda smatra da do promene vlasti u Beogradu mora doći, ali će odluku o tome doneti Aleksandar Vučić i Ivica Dačić, rekao je šef odborničke grupe SNS Aleksandar Jovičić..."Postoji klima unutar obe stranke da je gradonačelnik Beograda...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.