SNS: Demokratska stranka je sramota Srbije

Izvor: Press, 08.Jul.2013, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Demokratska stranka je sramota Srbije

"To je jedina reakcija koju Srpska napredna stranka ima na još jedno u nizu njihovih glupih i besmislenih saopštenja", navodi se u saopštenju SNS.

DS je ranije danas saopštila da najave Vlade Srbije o rešavanju ekonomskih problema predstavljaju marketinški potez u nedostatku jasnog plana i sposobnosti da se to i uradi.
Ta stranka u saopštenju navodi i da se paralelno sa ovakvim najavama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << usvaja i "nerealni rebalans budžeta, koji će do kraja godine uvesti zemlju u minus od dve milijarde evra".

DS ukazuje i da "za to vreme guvernerka NBS uverava građane da je ekonomska situacija svakog dana bolja" i ocenjuje da to "pokazuje da od reformi i antikriznih mera nema ništa i da ćemo do kraja godine imati nove izbore".

"Za godinu dana, koliko traje mandat aktuelne vlade, zemlja je dovedena do ivice bankrota, 40.000 ljudi je ostalo bez posla, nije realizovana ni jedna investicija", tvrde demokrate.

Ta stranka je u saopštenju ponovila i da su za to vreme "smanjene plate i penzije, a državna administracija je, i pored najava o departizaciji, povećana za 10.000 partijskih kadrova".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Demokratska stranka je sramota Srbije!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jul.2013

- To je jedina reakcija koju Srpska napredna stranka ima na još jedno u nizu njihovih glupih i besmislenih saopštenja - navodi se u saopštenju SNS

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.