SNS: Demokrate mrze svaki uspeh i boljitak u Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Demokrate mrze svaki uspeh i boljitak u Srbiji

Građanima je odavno jasno da Demokratska stranka ne podnosi dobre ekonomske rezultate i mogućnost da građani žive bolje, ali zato vole da trpaju narodne pare u svoje i džepove svojih prijatelja tajkuna sa kojima su opljačkali i razorili Srbiju, saopštila je Srpska napredna stranka.

Reagujući na saopštenje demokrata u kojem se navodi da premijer Aleksandar Vučić zamajava i potcenjuje građane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << naprednjaci navode da se ponovo potvrdilo da "šef kriminalnog režima" u Vojvodini Bojan Pajtić i DS patološki mrze svaki uspeh i svaki boljitak koji se ostvare u Srbiji.

- Pajtić i DS ne samo što potcenjuju i zamajavaju građane, već su ih opljačkali, ostavili bez posla, plata i perspektive, a jedini rezulat njihove vladavine jeste pustoš poput one koju su ostavili u Razvojnoj banci Vojvodine, Fondu za kapitalne investicije, Razvojnom fondu, pokrajinskim robnim rezervama, Heterlendu - navode naprednjaci.

Najgenijalniji među rekorderima demokrata je, navode naprednjaci, Bojan Pajtić, koji prima platu iako nikada nije na svom radnom mestu i koji tokom 15 godina, koliko sedi u fotelji premijera Vojvodine, sa svega šest odsto podrške građana, nije uspeo baš ništa korisno da uradi za Vojvođane.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.