SNS: DS-u i Pajtiću smeta uvođenje reda u državi

Izvor: RTS, 17.Mar.2016, 05:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS-u i Pajtiću smeta uvođenje reda u državi

Srpska napredna stranka poručila je da razume da je lider Demokratske stranke Bojan Pajtić, zajedno sa svojim tajkunima i lokalnim moćnicima iz redova DS-a, u panici, jer ne može više da se desi da bilo ko uzurpira državno zemljište, a da državi i građanima Srbije ne da ni dinara.
"Razumemo da je Bojan Pajtić, zajedno sa svojim tajkunima i lokalnim moćnicima iz redova DS-a, sada u panici, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jer ne može više da se desi da bilo ko uzurpira državno zemljište, a da državi i građanima Srbije ne da ni dinara", poručili su naprednjaci.
U saopštenju SNS-a navodi se da ih nimalo ne iznenađuje to što Demokratskoj stranci smeta uvođenje reda u državi, jer su oni, kako navodi, za vreme svoje vladavine, planski donosili zakone kojima je onemogućena bilo kakva sankcija za kriminalce, koji su preko noći upadali na tuđe posede, krali državu i građane.
Ocenjuju i da je Pajtić posebno razočaran, jer "ne može više da trguje državnom imovinom, sklapa kriminalno-burazerske dilove, kao kada je poklonio državno zemljište Darku Šariću i tajkunima koji su pljačkali državu, a pomagali DS-u".
SNS poručuje i da Vlada Srbije čini maksimalne napore da se uvede red u svakoj pori društva, da zakon važi jednako za sve i da niko ne može da krade, a da prođe nekažnjeno, kao što je to bio slučaj kada je Demokratska stranka "brinula" o Srbiji, navodi se u saopštenju.
Pokrajnski odbor DS-a za Vojvodinu je ranije zatražio da Vlada Srbije poništi zaključak od 11. marta koji se odnosi na državno zemljište, tvrdeći da može izazvati štetu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS: Pajtić prvo da vrati 156 miliona dinara za Heterlend

Izvor: Blic, 17.Mar.2016

Srpska napredna stranka poručila je lideru DS Bojanu Pajtiću da prvo vrati dostojanstvo i 156 miliona dinara deci sa smetnjama u razvoju, koje je oteo prilikom nečega što je trebalo da bude rekonstrukcija dvorca Heterlend, a onda sve ostale otete narodne pare...SNS u saopštenju poručuje i da vrati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.