SNS: DS parazitira na sporazumu iz Brisela

Izvor: Kurir, 24.Apr.2013, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS parazitira na sporazumu iz Brisela

Naprednjaci navode da je skandalozno da Borislav Stefanović tvrdi da je sadašnja vlast dovela Srbiju pred svršen čin, a "upravo su pregovori koje je vodila DS i on toliko suzili Srbiji manevarski prostor da moramo spasiti šta se spasiti može"

BEOGRAD - Srpska napredna stranka ocenila je danas da su pregovori koje je vodila Demokratska stranka toliko suzili manevarski prostor >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da aktuelna vlast sada mora da spasava šta se spasiti može, kako bi narod mogao da živi pristojnim i bezbednim životom.

"Skandalozno je da Borislav Stefanović tvrdi da je sadašnja vlast dovela Srbiju pred svršen čin, a upravo su pregovori koje je vodila DS i on toliko suzili Srbiji manevarski prostor da moramo spasiti šta se spasiti može, da bi naš narod mogao da živi pristojnim i bezbednim životom", navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci pitaju Stefanovića i DS "odakle im više obraz da se jave i prosipaju mudrost po pitanju Kosova i Metohije".

"Dokle više da slušamo prazne priče iskompleksiranih demokrata, koji nisu bili u stanju da učine bilo šta za ovu zemlju, osim nadaleko čuvenog pljačkanja i povezivanja krimalnih delatnosti pod krov njihovog sedišta u Krunskoj", jedno je od pitanja naprednjaka.

SNS je demokratama, za koje navodi da parazitiraju na sporazumu iz Brisela, poručila da nikada Kosovo i Metohija neće biti nezavisno i da će ta stranka uvek raditi samo u interesu svog naroda, a nikada protiv, kao što to čini DS.

Naprednjaci kažu i da su demokrate "isključivo radile za svoje džepove, ličnu korist i korist svojih drugara iz Krunske", a ne da bi pomogli građanima.

SNS navodi i da DS zaboravlja da je njenih ruku delo dogovor o IBM, kosovski carinski pečat, katastar, matične knjige, lične karte, vozačke dozvole, fakultetske diplome...

"Da ih ne znamo bilo bi žalosno što je demokratama danas jedino stalo da neko prizna nezavisnost Kosova i Metohije i da se otvori pitanje Vojvodine, za šta su se zalagali i na čemu temeljno rade svih ovih godina. Od separatističkih mozgova i raspirivača mržnje nismo ni očekivali da se odgovorno ponašaju prema svom narodu i svojoj zemlji", zaključila je SNS.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.