SNS: DS opljačkao građane

Izvor: Studio B, 24.Apr.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS opljačkao građane

Srpska napredna stranka ocenila je da su jedini rezultati vladavine Demokratske stranke u Vojvodini "pljačka državnih banaka" i osiromašenje građana.

"Jedini rezultati njegove (Pajtićeve) kriminalne vladavine i jedina istina o vladavini Demokratske stranke jesu pljačke državnih banaka, pustošenja državnih fondova, uništenje domaće privrede i ogroman broj otpuštanja radnika, zbog čega su građani >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i Vojvodine i cele Srbije dovedeni na ivicu siromaštva", navodi se u saopštenju.

Naprednjaci su Pajtića nazvali i "šefom kriminalnog režima u Vojvodini".

"Srpska napredna stranka pita i odakle toliko drskosti Demokratskoj stranci i Bojanu Pajtiću, koji su svojim kriminalom i bahatošću ponizili svakog radnika, svakog seljaka, svakog penzionera, svakog prosvetara, svakog lekara i svakog građanina Srbije, da se bilo kad usude da govore o dostojanstvu", navodi se u saopštenju.

Predsednik DS Bojan Pajtić ocenio je da su zbog lošeg stanja u državi Srbiji potrebni vanredni republički izbori i da je miting te stranke 25. aprila u Beogradu korak u tom pravcu.

"Srbiji je dosta poniženja i treba joj dostojanstvo. Dostojanstvo slobodnih građana i slobodnih zajednica. Dostojanstvo nezavisnih institucija i nezavisnih medija. Dostojanstvo jake i ponosne evropske države. Tome se posvećujemo. Kome je dosta ćutanja, trpljenja i poniženja - neka nam se pridruži", rekao je predsednik DS koji je i predsednik vojvođanske vlade.

 

"Pajtić ni danas nije bio na poslu"

 

Srpska napredna stranka saopštila je da predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić ni danas nije bio na svom radnom mestu i upitala ga za šta ga građani svakog meseca plaćaju.

Naprednjaci su uočili da je današnji dan četvrti, od ukupno pet radnih dana u toku ove sedmice, da Pajtić nije bio na svom radnom mestu.

"Pitamo šefa kriminalnog režima u Vojvodini, Bojana Pajtića, za šta ga uopšte građani svakog meseca plaćaju i šta misli dokle će Vojvođani da gledaju kako ništa ne radi", piše u saopštenju naprednjaka.

Iz te stranke navode da se danas "po ko zna koji put pokazalo da je tačna izreka da se zločinac uvek vraća na mesto zločina", budući da se Pajtić "vratio u Inđiju, mesto gde je kidnapovao odbornike, zastrašivao svedoke i angažovao svoje batinaše iz DS da prebijaju ljude".

"Pitamo šefa kriminalnog režima, Bojana Pajtića, da li su mu i danas građani vikali 'lopove' i kada će konačno da vrati otete narodne pare", poručuju iz SNS.

Vlada u senci DS ranije danas održala je sednicu u Inđiji, na kojoj je usvojena "Inđijska inicijativa - zaustavimo nasilje", a posle koje je Pajtić ponovio da je vlast odgovorna za rast nasilja i za "prelivanje" nasilja iz političkog života na ulice, u škole i lokalne samouprave.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.