SNS: DS izgubila politički kompas

Izvor: B92, 07.Maj.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS izgubila politički kompas

SNS saopštila je da je DS dokazala da je izgubila politički kompas i da je politika koju vodi politika vređanja, vulgarnosti, nasilja i bezumlja.

"DS poslednjim saopštenjem dokazala je da smo sve vreme u pravu kada tvrdimo da su demokrate izgubile politički kompas i da nemaju više nikakvih dodirnih tačaka sa političkom kulturom i demokratskim dijalogom, već da je politika DS, usled panike pošto im građani odavno ništa ne veruju - politika vređanja, vulgarnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nasilja i bezumlja" rečeno je u saopštenju SNS.

DS je ranije danas zamolila inspektore Odeljenja za suzbijanje narkotika u Beogradu da posete Informativnu službu SNS navodeći da u informativnoj službi naprednjaka SNS kažu da DS želi da ubija na ulici, da pominje ukrajinski scenario, nerede i nasilje na ulicama te da su zaključili da jasno vide plan DS da izazove nemire i haos u Srbiji.

Prethodno je SNS ocenila da DS namerava da izazove nemire i haos u Srbiji i ukazali na komentar potpredsednika DS Gorana Ješića na Tviteru uz ocenu da njegov tvit - "ovo neće baš ići demokratskim putem..." predstavlja nastavak skandaloznog ponašanja funkcionera DS, koji priželjkuju nasilje na ulicama samo da bi opet seli u fotelje i nastavili da rade ono što su radili do 2012. - da pljačkaju Srbiju".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.