SNS: DS i Đilas izgubili su poverenje Beograđana!

Izvor: Press, 20.Sep.2013, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS i Đilas izgubili su poverenje Beograđana!

Kako se navodi u saopštenju SNS, građanima Beograda potpuno je jasno da Ðilas nije više zainteresovan za ono što se dešava u Beogradu "već svoju poziciju gradonačelnika koristi isključivo u pokušaju da ojača svoju ulogu lidera DS-a i da sa te pozicije svakodnevno napada Vladu Srbije".

SNS poručuje da je u periodu kada su predsednik i premijer Srbije, i gradonačelnik Beograda bili iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << DS-a vršene "neverovatne prekompozicije vlasti, protivustavno otimanje odborničkih mandata, zapošljavanje članova porodica odbornika" u Beogradu i svim njegovim gradskim opštinama "samo da bi Dragan Ðilas i DS bili na vlasti".

Demokratska stranka mora da prihvati činjenicu da je izgubila poverenje građana, jer su u periodu vlasti ove stranke učinjene ogromne zloupotrebe budžeta, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje izgubljene su stotine hiljada radnih mesta u privatizacijama koje je i Evropska unija označila kao kriminalne, nezaposlenost koja je u aprilu 2008. iznosila 13,3 odsto narasla je na skandaloznih 25,5 odsto i najviša je od kako se statistika uopšte vodi.

"Srbija je od 2008. do 2012. više nego dvostruko povećala svoj javni dug,koji je dostigao 60 odsto BDP-a, a novac uzet kroz ogromne kredite nije uložen na razvoj naše infrastrukture", ocenjuje se u saopštenju.

Kako se dodaje DS, umesto da prihvati odgovornost za "pustoš" koju je ostavila u Srbiji, svojim jalovim napadima pokušava da umanji napore ljudi koji pokušavaju da menjaju Srbiju i obezbede da se u njoj živi bolje.

"Srpska napredna stranka ima odgovornost prema građanima i Beograda, i Srbije, i nastavićemo da radimo veoma vredno da omogućimo više radnih mesta, kvalitetniji život i bolju budućnost za sve građane Srbije", poručili su iz SNS-a.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.