SNS: Čestitamo Pajtiću na inventivnosti

Izvor: Blic, 06.Nov.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: "Čestitamo Pajtiću na inventivnosti"

Srpska napredna stranka (SNS) navela je u svom saopštenju da "čestita Bojanu Pajtiću, šefu kriminalnog režima u Vojvodini, na inventivnosti, jer je uspeo da i danas smisli još jednu u nizu lažnih afera koje proteklih nedelja izlaze iz kuhinje Demokratske stranke (DS)"

"Osvedočeni lažov Bojan Pajtić, koji ima fobiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od detektora laži, koji ne poštuje nijednu instituciju u Srbiji i koji žali što južna srpska pokrajina nije primljena u UNESKO, a čiji rejting vrtoglavo pada, i danas, umesto da bude na svom radnom mestu i radi nešto korisno za građane Vojvodine, po Beogradu širi laži i bahato troši narodne pare" navodi u svom saopštenju SNS.

SNS dalje u saopštenju "pita Pajtića kako se to na kraju uvek ispostavi da sve afere koje on pokrene, zajedno sa svojim partnerima i poslušnicima, od pisanja grafita „Smrt Pajtiću“ preko prisluškivanja, nekakvog reketiranja do najnovijih optužbi, zapravo ne postoje?".

"Nije ni čudo što Bojana Pajtića građani mogu videti samo kroz staklo njegovog službenog automobila, ili ispred nekog od luksuznih restorana i kafića u Beogradu, jer predsednik DS-a nikada nije odgovorio na pitanje, na koje građani jedva čekaju odgovor - zašto je čak i od hendikepirane dece oteo više od milion evra?" piše u saopštenju SNS-a.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.