SNS: Čeda nudi da bude svedok-saradnik protiv Miškovića

Izvor: Kurir, 07.Dec.2012, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Čeda nudi da bude svedok-saradnik protiv Miškovića

Srpska napredna stranka pita Čedomira Jovanovića da li se on, preko svojih nervoznih saopštenja nudi da bude potencijalni svedok-saradnik u slučaju Miroslava Miškovića

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je večeras da panika i zbunjenost vladaju u Liberalno-demokratskoj partiji, a da ni sam Čedomir Jovanović očigledno nije svestan šta izgovara na konferenciji za novinare, direktno pozivajući da se zaustavi istraga protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Miroslava Miškovića! Srpski naprednjaci ističu da kod građana više ne mogu da prođu prazne priče o borbi protiv korupcije.

- Niko u zemlji Srbiji ne može da poveruje u gluposti koje Čedomir Jovanović iznosi svaki put kad se pojavi u javnosti. Dokle god on govori neistine na konferencijama za medije, znamo da smo na pravom putu borbe protiv korupcije i kriminala. Čedomir Jovanović pominje zakon o imovini političara, a istovremeno se smeje u lice građanima dok govori da ne zna od čega bi živeo da mu nije privatnih firmi koje je stekao sumnjivim kombinatorikama sa svojim tajkunskim prijateljima, izigravajući zakone - navodi se u saopštenju SNS.

- Godinama smo slušali praznu priču o borbi protiv korupcije, dok su policijske police sa dosijeima bile prazne. Danas je situacija drugačija. Srpska napredna stranka je pokrenula promene u društvu, a Aleksandar Vučić je poveo snažnu i istinsku borbu protiv korupcije i kriminala - navode naprednjaci. Dodaje se da Srpska napredna stranka pruža bezrezervnu podršku naporima svih državnih organa da od Srbije stvore uređenu državu, jaču od svih Jovanovića, Miškovića i ostalih koji se bogate i raskoše dok narod pati.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.