SNS: Besmislena saopštenja DS, koja je simbol cenzure

Izvor: Studio B, 19.Mar.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Besmislena saopštenja DS, koja je simbol cenzure

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je očigledno da se ovih dana u "novom DOS-u" vodi grčevita borba oko toga ko će napisati besmislenije saopštenje i čija će izjava od silnih "stručnjaka" novog DOS-a sadržati više laži.

"Posebno je licemerno da Demokratska stranka piše o pravima i slobodama novinara, a svi građani Srbije znaju da je upravo njihova stranka simbol cenzure i brutalnog pritiska na medije", ističe se u saopštenju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << SNS ocenjuje žalosnim što za stranku koja i dalje nosi naziv "demokratska" ne predstavlja problem, ni sramotu, "to što njihov šef Pajtić narodnim parama plaća intervjue, što im potpredsednik Ješić sa ostalim funkcionerima na najvulgarniji način vređa novinarke, nego im čak ni to nije dovoljno pa, u nedostatku bilo kakve političke ideje ili programa, svakodnevno lažu".

Funkcioneri DS-a mogu slobodno da nastave sa svojim lažima, ali ne mogu više vređati inteligenciju građana - oni svaki dan sami čitaju novine, portale, gledaju televizije, i vide ogromnu količinu laži i besmislica iz spin kuhinje novih dosovaca, dodaje se u saopštenju SNS.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

SNS: Besmislena saopštenja DS-a, koji je simbol cenzure

Izvor: RTS, 19.Mar.2016

Srpska napredna stranka saopštila je da je očigledno da se ovih dana u "novom DOS-u" vodi grčevita borba oko toga ko će napisati besmislenije saopštenje i čija će izjava od silnih "stručnjaka" novog DOS-a sadržati više laži. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.