Regionalna hronika, 10. april

Izvor: RTS, 10.Apr.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Regionalna hronika, 10. april

SNS predala gradskoj izbornoj komisiji potpise i listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Niša. Zelena ekološka partija, koja je na republičkom nivou u koaliciji "Preokret", pridružila se ovoj koaliciji i u Nišu.

SNS predala listu kandidata za odbornike u Nišu

Srpska napredna stranka predala je gradskoj izbornoj komisiji potpise i listu kandidata za šezdeset i jednog odbornika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Skupštini grada Niša. Prvi na listi i kandidat za gradonačelnika je doktor Zoran Perišić.

Na koalicionoj listi su i kandidati Nove Srbije, PSS i Pokreta socijalista. Na glasačkom listiću za Skupštinu grada ova lista biće pod brojem sedam.

Zelena ekološka partija u koaliciji Preokret

Zelena ekološka partija, koja je na republičkom nivou u koaliciji "Preokret", pridružila se ovoj koaliciji i u Nišu.

"To je trenutno jedina politička opcija koja ima slične principe i načela i koja želi da podigne ekološku svest građana", kaže Vladimir Genić, predsednik GO Zelenog ekološkog pokreta.

Zeleni se zalažu za obnovljive izvore energije i uvođenje ekoliške takse velikim zagađivačima, a u Nišu na nivou grada i dve opštine imaju tri kandidata za odbornike.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.