Rasprava u Skupštini Srbije o RTS-u!  (FOTO)

Izvor: BKTV News, 27.Dec.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprava u Skupštini Srbije o RTS-u! (FOTO)

Danas se u Skupštini Srbije vodi rasprava o amandmanima na izmene Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru.

Na optužbe opozicije da se ne pojavljuju dovoljno u srpskim medijima , poslanik SNS-a Marjan Rističević rekao je da je to još jedna laž opozicije.

"Vi ne govorite istinu, pa pogledajte non-stop >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ste u medijima, imate čak i svoje televizije", rekao je Rističević.

Poslanici pokreta DJB okrenuli su leđa za vreme njegovog izlaganja, što je Rističević okarakterisao kao nepoštovanje Skupštine.

Za vreme rasprave, predsednik Dveri rekao je da je sramota što se nijedan od najvećih lidera opozicije nije pojavio na RTS-u čak osam meseci.

"Stvar je vrlo jednostavna, kada se političari opozicije budu pojavljivali na RTS-u onda možemo da pričamo o finansiranju ove kuće.", naveo je Obradović.

Na ovu konstataciju predsednica parlamenta Maja Gojković opomenula predsednika Dveri da se vrati na amandan.

"Bez obzira na Vašu duhovitost kada kažete da ste najveći lideri, molim Vas vratite se na temu.", rekla je Gojković.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Skupština o sistemu plata zaposlenih

Izvor: N1 televizija, 27.Dec.2016

Poslanici Skupštine Srbije počeli su razmatranje amandmana na izmene i dopune Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.