Pucao iz dvorišta na automobile koji prolaze

Izvor: B92, 11.Mar.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao iz dvorišta na automobile koji prolaze

Muškarac P. P. (32) iz Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je iz svog dvorišta pucao na automobile koji su prolazili ulicom, saopštio je MUP.

Kako navode, P. P. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti.

“Osumnjičeni je u subotu uveče iz vazdušnog pištolja, iz svog dvorišta, pucao na vozila koja su prolazila ulicom i tom prilikom oštetio tri putnička vozila, od kojih je jedno u vlasništvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gradske uprave Požarevac u kom se u tom trenutku nalazio pomoćnik gradonačelnika Dragan Kostić. Povređenih nije bilo”, navode iz MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Požarevcu.

Državna agencija Tanjug ranije je prenela pisanje "Novosti" da je nepoznati muškarac iz vatrenog oružja pucao na vozilo u kojem je bio pomoćnik gradonačelnika Požarevca i potpredsednik GO SNS Dragan Kostić, kao i da je on u automobilu bio sa suvozačem.

Kostić se, kako navode "Novosti" službenim automobilom Gradske uprave, marke "škoda fabija", vraćao sa svetkovine u Kasidolu.

Nakon pucnja, zaustavio je kola i pozvao policiju, koja je obavila uviđaj, piše beogradski list.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.