Privrednici Zemuna i Novog Beograda pružili podršku SNS-u

Izvor: Studio B, 26.Mar.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privrednici Zemuna i Novog Beograda pružili podršku SNS-u

U jednom od najlepših zemunskih restorana sastalo se više od 150 privrednika Zemuna i Novog Beograda kako bi pružilo podršku reformskoj politici Srpske napredne stranke.

Privrednici Zemuna podržavaju reformsku politiku vlade Aleksandra Vučića i veruju da će zajedničkim radom doprineti ekonomskoj budućnosti Srbije, poručeno je sa njihovog skupa. Stevan Rodić, privrednik,  rekao je da su ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << privrednici iz svih struktura Zemuna: pekari, advokati, doktori - SNS okuplja sve strukture, istakao je Rodić.

I ovog puta sastali smo se da damo snažnu podršku sns da nastavimo put koji smo započeli jer to je jedini put za budućnost srbije rečeno je na skupu. Vlasnici malih i srednjih preduzeća jesu kičma svake ekonomije, poručuju privrednici, i kada oni funkcionišu - funkcioniše i država. Zato je ova podrška vladi i te kako važna, kažu oni.

Veselin Ražnjatović iz Unije poslodavaca Srbije, rekao je da je značaj skupa što ovde nisu samo članovi SNS-a, nego privrednici Zemuna i Novog Beograda koji podržavaju vladu Vučića. "Dosta je bilo stranačkih okupljanja, nama je želja ekonomski jaka  Srbija i to je naš glavni motiv, da na ovom skupu podržavamo vladu da radi kako je radila do sada.

Privrednici veruju da će u naredne četiri godine samo zajedničkim radom moći da se postignu više nego dobri rezultati u toj oblasti.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.