Prevrat SNS uz pomoć DS

Izvor: Akter, 24.Avg.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrat SNS uz pomoć DS

Srpska napredna stranka (SNS) nastavlja pohod ka uzurpaciji svih sredina i političkih nivoa, gde još nije osvojila vlas, a sada je na redu Velika Plana, gde je smenom predsednika opštine Dejana Šulkića iz Demokratske stranke Srbije (DSS), otvoren prostor za uhlebljenje novih legija njihovih članova, saopštila je danas ta stranka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter <<
I sve to, mimo izborne volje građana, kako nalaže osnovna politička kultura i vaspitanje, što su za SNS tradicionalno nepoznati maniri, naglasila je DSS.

Ta stranka je istakla da u tom prevratu posebno iznenađuje, to su većinu za smenu predsednika opštine dali odbornici Demokratske stranke koji su participirali u vlasti.

Taj postupak izaziva čuđenje, s obzirom na to, kako ističe DSS, na medijski eksponiran stav DS, da nikada i nigde neće ići u koaliciju sa SNS.

U saopštenju se podseća da je nedavno u Velikoj Plani, tokom izbora za Mesne zajednice, aktiviste DSS i DS napala organizovana banda, za koju se pretpostavlja da ima veze sa SNS i njihovom terenskom kampanjom.

"Ovakvim postupkom, članovi DS koji su glasali za smenu predsednika Dejana Šulkića, pokazuju perverzni logorski sindrom, u kojem zatvorenici, posle dužeg vremenskog perioda maltretiranja i za sitne privilegije, počnu da sarađuju sa svojim mučiteljima", saopštila je DSS.

DSS smatra da je, pre svih, vrh DS dužan da pruži odgovor, da li je to neprijatan incident koji se može popraviti ili je nagoveštaj novih trendova o formiranju budućih programskih koalicija.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.