Prestonica će biti dobro mesto za život

Izvor: BKTV News, 10.Feb.2014, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prestonica će biti dobro mesto za život

“Beograd je prirodni centar Balkana i ta činjenica je najveća šansa za njegov razvoj, a naše je da iskoristimo ovu prednost i da zalaganjem, radom, razvijanjem talenata Beograđana, znanjem i odgovornošću napravimo od njega dobro mesto za život”, navela je nosilac liste SNS-a za izbore u Beogradu Zorana Mihajlović.
“Beograd ima potencijal koji samo zavisi od toga da li ćemo ga osloboditi i stvoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << uslove da na površinu isplivaju talenti, posvećeni, puni znanja”, ocenila je Mihajlović.
Ona smatra da će se Beograd potpuno promeniti i da će to učiniti projekat Beograd na vodi koji će dovesti nove stanovnike i učiniti ga jednom od omiljenih poslovnih, kongresnih i turističkih destinacija.
Zahvaljujući ovom projektu, mnoge velike internacionalne kompanije će, smatra ona, izabrati upravo Beograd za sedište svojih regionalnih ogranaka, što će kreirati nova radna mesta, obezbediti viši životni standard i razvoj grada.
Po njenom mišljenju, dinamičan razvoj projekta Air Serbia učiniće Beograd čvorištem međunarodnih i međukontinentalnih putovanja, što će od Beograda napraviti kulturni, privredni i zabavni centar ovog dela Evrope.
“Učinićemo sve da Beograd postane industrijski centar razvojem posebnih zona u kojima ćemo dati pogodnosti za one koji žele da investiraju i otvore radna
mesta”, istakla je Mihajlovićeva, napominjući da oblast informacionih tehnologija treba da postane jedna od vodećih.
Ona poručuje da Beograd mora da ima modernu, razvijenu i inovativnu industriju koja će biti pokretač razvoja grada, napominjući da kreativna industrija sve više u svetu zauzima svoje mesto.
Izvor: Akter
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.