Prekinuti dobijanje poslova preko veze

Izvor: NaDlanu.com, 28.Mar.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinuti dobijanje poslova preko veze

BEOGRAD, 28. marta 2012. (Beta) - Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić u sredu je prilikom posete stolarskoj firmi "Sloga" rekao da će SNS, ako dodje na vlast, prekinuti praksu da poslove dobijaju preduzeća povezana sa vlastima.

BEOGRAD, 28. marta 2012. (Beta) - Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić u sredu je prilikom posete stolarskoj firmi "Sloga" rekao da će SNS, ako >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dodje na vlast, prekinuti praksu da poslove dobijaju preduzeća povezana sa vlastima.Vučić je novinarima rekao da je vlast na čelu sa Demokratskom strankom kriva što je u Beogradu zamrla izgradnja i što su, kako je ocenio, zaustavljene investicije.Stolarsko preduzeće "Sloga" je nekada bilo društveno, status mu sada nije regulisan i mesecima ne radi zbog nedostatka posla. Tu je zaposleno 50 ljudi od kojih su 30 osobe sa invaliditetom."Došli smo ovde da pokažemo da je stvarno stanje u zemlji i gradu Beogradu drugačije do onoga koje prikazuje vlast", rekao je Vučić i ukazao da firme danas u Beogradu ne mogu da dobiju posao ako nisu bliske gradskim vlastima.Prema njegovim rečima, Beograd bi trebalo da bude "motor razvoja" Srbije, a u njemu je sada nezaposlenost 25 odsto.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.