Predsedništvo SNS sutra o pitanju premijera

Izvor: Press, 06.Jun.2017, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo SNS sutra o pitanju premijera

Predsedništvo SNS sastaće se sutra popodne, u sedištu stranke. Na dnevnom redu biće stav naprednjaka po pitanju mandatara za sastav vlade.
Foto:B92.net
Predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić je sinoć, posle prvog dana konsultacija sa strankama i izbornim listama, rekao da je najviše bio iznenađen onim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što su na konsultacijama izneli predstavnici SNS koji su izričito izneli stav da su kao partija zaslužili mesto premijera.
"Sa njima se nisam dogovarao, izneli su sve ono što misle i ljudi su veoma oštro izričito jasni da su oni kao partija zaslužili da dobiju mesto predsednika vlade. Moje viđenje je bilo nešto drugačije", rekao je Vučić. 

Imaćemo veoma zanimljivu sednicu Predsedništva stranke, možda u sredu ako uspem da uskladim državne obaveze jer država je uvek ispred partije, dodao je Vučić. 

Sednica Predsedništva zakazana je za 16.00 časova. Nakon sednice predviđene su izjave za javnost.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.